Nieuws

Let’s Gro 2016: het nieuwe magazine is uit!

Geschreven door Petra van de Kop

Lets Gro 2016…….save the date 9, 10, 11 nov 2016


In 2015 hebben we het leerlab afgesloten  met een inspirerend kennislab tijdens het Let’s Gro Festival. Het thema was: Stadslandbouw is here to stay: “consolideren van stadslandbouw: de hype en tijdelijkheid voorbij”.

Ook komend jaar organiseert Groningen dit festival weer. Bekijk on-line het spiksplinternieuw 98 pagina’s tellend Let’s Gro magazine. De vele initiatiefnemers aan het programma van 2015 hebben van zich laten horen in het magazine. Wat vonden ze goed, wat vonden ze minder goed, wat hebben ze gehad aan hun deelname aan Let’s Gro.

Bekijk het Let’s Gro magazine >

Bekijk de resultaten van het onderzoek van de Natuur en Milieufederatie Groningen naar de motieven van Groningers voor verduurzaming van het voedselsysteem >

Over de auteur

Petra van de Kop

is eigenaar van KOP & Co en coacht individuen, teams, organisaties en netwerken bij vragen op het gebied van leiderschap, samenwerking en duurzaamheid. Sinds 2011 faciliteert zij met Jan Eelco Jansma het Stedennetwerk Stadslandbouw. Zij begeleidde eerder de Praktijkkring Duurzaam Voedsel in opdracht van Netwerk Platteland.